Een diner bij Limani is meer dan alleen 'uit eten gaan';
het is gewoonweg genieten!

Spaanse tapas Hellevoetsluis

Tappas

‘Beste restaurant in Spaanse tapas Hellevoetsluis’ zou een volledig terecht toegekende titel zijn voor restaurant Limani aan de Burgemeester van der Jagtkade 2 te Hellevoetsluis!

De keuken staat borg voor een brede en gevarieerde kaart aan vlees- en visgerechten uit de hele Middellandse zee gordel. Zijn de eigenaren Grieken en is dat zichtbaar in een Grieks karakter van de kaart; laat je niet misleiden want nergens anders in de regio kun je zulke delicate zaken bestellen uit een brede diversiteit aan Middellandse Zee gerechten als bij Limani!
Hierbij kun je denken aan onder meer de authentieke Griekse keuken, Griekse mezedes, Turkse mezzes, Italiaanse tapas en.. Spaanse tapas!

De kleine lekkernijen die men zo graag nuttigt op het terras!

De eigenaar Maria zwaait de scepter over de ultramoderne keuken en wat zij en haar team tevoorschijn toveren uit de oven, van het fornuis en van de grill getuigt van een werkelijk ongebreidelde kennis en bedrevenheid in Mediterrane kookkunsten!
Zo ook met de kleine lekkernijen die men zo graag nuttigt op het terras of aan de hoge tafels bij de bar met geliefden en vrienden…
Spaanse tapas Hellevoetsluis zocht je en Spaanse tapas Hellevoetsluis zul je vinden!!

Van Baskische Pintxos tot en met garnaaltjes in knoflookolie en totaal niet tot onze schande kunnen we de lekkerste tapas van Maria niet eens opnoemen want ze komt altijd met de meest onverwachte delicate kleine surprises die je niet eens kent…
Zij kan je dan wel weer uitleggen wat het is en uit welke streken de diverse tapas komen maar laten we je een ding verzekeren; je zult er volkomen voldaan en tevreden vandaan gaan…

Mocht je echt willen genieten…

Het hele keukenteam werkt in deze setting en dus smaakt alles wat we er regelmatig aan tapas bestelden altijd even lekker. Mocht je echt willen genieten dan adviseren wij je om van te voren even te bespreken en aan te geven dat je tapas komt eten… Maak er aangekomen enkel even kenbaar of je van vlees of vis houdt, vegetarisch eet of desnoods alles en laat het verder aan de koks over; je zult versteld staan!

 • Limani Hellevoetsluis

  • Openingstijden:
  • De gehele week geopend vanaf 16.30 uur.

   Voor lunch zijn wij geopend voor groepen vanaf 8 personen, hiervoor dient u vooraf te reserveren.
   Ook voor al uw bedrijfsfeesten! Vrij parkeren voor het restaurant!

  • Adres:
  • Burgemeester van der Jagtkade 2, 3221 CB Hellevoetsluis
  • Telefoonnummer:
  • +31 (0) 181 - 233 555
  • E-mail:
  • info@tolimani.nl
  • Pita Giros

   Voor maar € 5,- Alleen om mee te nemen:

   De beste gerechten